Skip to main content

GJØR SENDINGEN INTERAKTIV

Kjør interaktive presentasjoner, livesendinger og møter med fysiske og digitale deltakere. Det engasjerer, er enkelt og krever ingen nedlastinger.

Få samlet spørsmålene, avstemninger, quiz, feedback ++ på ett og samme sted.

Kontakt oss for et tilbud
Spørsmål & svar
Avstemning
Word cloud
Quiz
Vurdering
Rangering

Send inn spørsmål

Få spørsmål fra dine fysiske og digitale deltakere. Publikum kan sende spørsmål til foredragsholdere og stemme på spørsmål de anser som mest viktig.

Ordsky

Word Clouds (også kjent som wordle, word collage eller tag cloud) er en type visualisering som kan hjelpe programledere til raskt å samle inn data fra publikum, fremheve de hyppigste svarene og presentere dette på en måte som alle kan forstå. Slike ordskyer brukes ofte for å finne ut hva deltagere vektlegger og tenker på i en spesifikk sammenheng.

Alle kan følge med

Ved å samkjøre det digitale og fysiske blir sendingen sømløs og mer interaktiv. Spørsmål fra publikum som vises på storskjerm kan også sendes ut til de som ser på digitalt. I en slik løsning blir alle inkludert uten å være fysisk samlet.

Sikkerhet og personvern

Vår løsning gir deg styring over hvem som har tilgang til viktige funksjoner som avstemning, moderering og spørsmål. Det kan være du vil ha forhåndsregistrering, passordbeskyttelse eller gi deltakere muligheten til å stemme anonymt.
Uansett hvilken løsning du trenger kan vi hjelpe deg med dette.

Tilbakemeldinger

Med denne løsningen får du verdifull feedback etter endt sending slik at du bedre kan forstå hvordan publikum opplevde ditt innhold.

Analyse

Få en detaljert rapport på alle interaksjoner som foregikk under sendingen. Dette inkluderer resultater fra avstemninger, antall aktive brukere og innsendte spørsmål samt hvilke temaer publikum la mest vekt på.