Skip to main content

STREAMING SERVER

Vi har egne servere der vi kan ta inn din stream, deretter kan vi transkode og/eller distribuere sendingen til flere plattformer samtidig. Alt fra egne avspillingssystemer på landingssider, til kjente plattformer som YouTube og Facebook.
TRANSKODE

Vi utfører transkoding av din sending til riktig signal slik at du oppnår høyest kvalitet på hver enkelt plattform. Seerne kan velge mellom for eksempel 720p, 1080p og 4K og du slipper å måtte sende samme stream i flere forskjellige bitrates.

DISTRIBUSJON

Våre servere kan redistribuere din stream slik at du kan nå flere plattformer samtidig. For eksempel YouTube, Facebook, Vimeo og interne landingssider. Vi oppretter enkelt en stream-URL og -key som går via våre servere.

Multiformat

RTMP, SRT, HLS, RMPT m.m. Vi utfører flerkonvertering til de formatene du behøver, som for eksempel videresending til en ekstern live stream eller til en spiller på en landingsside. Kontakt oss for mer informasjon og muligheter.

Vi oppretter en dedikert link (ingest) for din sending. Det er også mulig å utføre flere sendinger samtidig til våre servere. Har dere spesielle spesifikasjoner og ønsker? Ta kontakt med oss på post@nordicbroadcast.no.

Nordic Broadcast har tre forskjellige servere med diverse spesifikasjoner og muligheter. Disse kan også linkes for å utføre separate jobber.

Sikkerhet:
Om ønskelig kan vi opprette brukernavn og passord på ingest-linken. For eksempel: rtmp://bruker:pass@ingest.nordicbroadcast.no/firmanavn/stream-1

Link eksempler:

Ingest:
rtmp://ingest.nordicbroadcast.no/applikasjon/streamkey

Egress:
rtmp://egress.nordicbroadcast.no/applikasjon/streamkey

Applikasjon og Streamkey vil bli laget dedikert for din sending.
Eksempel: /parkpixel/stream-1

RE-BRANDING

Lyst på en egen ingest/egress-link som dette?:
rtmp://ingest.dittfirmanavn.no/applikasjon/streamkey

Vi har whitelabelløsninger! Ta kontakt med oss for mer informasjon.

PRISOVERSIKT

Priser er inkl. mva.

Tilleggstimer

kr 99,- /time

Transkoding

kr 3,- /min.

Egress-link

kr 99,- /link.

Ekstra destinasjoner

kr 49,- /destinasjon

HLS-stream

kr 49,- /HLS