Skip to main content

Studioproduksjon

Produksjonslokaler

Heldigital livesending, hybrid eller kun opptak.

Våre studioer er lett tilgjengelige flere steder i Norge. I tillegg samarbeider vi med flere aktører som tilbyr lokaler der vi kan rigge opp for deres produksjon. Ta kontakt om du har behov for en produksjon et sted vi ikke har oppført, så kan vi bistå med komplett leveranse.

Eget lokale eller leier et annet sted?
Vi har mobile produksjonsrigger og kommer med nødvendig utstyr for din produksjon. Det være høyttaleranlegg, kameraer, mikrofoner, skjermer m.m.

StudioBox

En sal med alt du trenger av fasiliteter, projektor og lerret, alle tilkoblingsmuligheter og eget gratis Wi-Fi. Rigging av pulter er mulig på forespørsel. Vi rigger opp for produksjon i forkant og klargjør nødvendig utstyr for ditt arrangement. Konferanserommene har alt man trenger av moderne utstyr. Matservering, kaffe og bevertning tilbys via våre lokale samarbeidspartnere.

Maks kapasitet
70x personer
Antall rom
Oslo: 3, Bergen: 2
Produksjonstyper
Fysisk og digitalt

Melkefabrikken

Arranger digitale møter i et unik lokale med mange muligheter. Studioet holdes enkelt for å kunne utforme det etter kundens ønske. Rommet kan benyttes til alle typer produksjoner, de være innspilling, live streaming, podcast eller fotografering. Vi rigger opp etter arrangementets behov og med flere rom kan vi tilby kaffe, matservering og sosial mingling.

Maks kapasitet
70x personer
Antall rom
1 konferanserom, 1 møterom
Produksjonstyper
Fysisk og digitalt

Vi er klare for din neste produksjon

Kontakt oss